Відправляючи форму я погоджуюся з політикою конфіденційності
Політика конфіденційності

Приймаючи умови цієї Угоди, Користувач, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» No2297-VI від 1 червня 2010 року, підтверджує свою згоду на добровільну передачу та обробку його персональних даних інтернет-магазином "Crown Jewellery", з метою виконання його замовлень. Користувач дозволяє інтернет-магазину "Crown Jewellery" передавати його персональні дані третім особам (службам доставки або комерційним партнерам) для реалізації його замовлень. Користувач дозволяє, використання його персональних даних для отримання рекламних та спеціальних пропозицій, а також включення його персональних даних до бази даних на необмежене в часі зберігання. Користувачі мають право на зміну або видалення їх персональних даних з бази даних інтернет-магазину "Crown Jewellery", у разі їх звернення до відповідальних осіб згідно контактної інформації на сайті. Ми завжди готові відповісти на всі Ваші запитання, що виникають щодо нашої Політики Конфіденційності. Якщо у Вас виникло бажання поговорити зі службою підтримки клієнтів, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на сайті.

"Crown Jewellery" залишає за собою право оновлювати і доповнювати пункти в Політиці конфіденційності. Користування послугами нашого сайту передбачає собою Вашу згоду з умовами нашої Політики конфіденційності, включаючи всі зміни в ній і коректування. Ми можемо створити додаткові правила та оновлення щодо можливостей, функціональності, пропозицій, подій та інших аспектів нашої діяльності.

Збирання та використання інформації

Ви можете переглядати наш веб-сайт, не повідомляючи нам, хто ви і не розкриваючи жодної особистої інформації про себе. У будь-який час Ви можете надати свої особисті дані. Ми отримуємо і зберігаємо Вашу особисту інформацію, в письмовій або усній формі, яку Ви надаєте нам через наш веб-сайт, електронну пошту, по телефону і т.д. Особистою інформацією є дані, які можна використовувати для встановлення особи людини або для зв'язку з ним, включаючи, але не обмежуючись такими даними, як прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, або будь-яку іншу фізичну адресу або адресу електронної пошти. Окрім Вашої контактної інформації, ми можемо зберігати інформацію про Ваші покупки, адресу для виставлення рахунку, адресу доставки, стать, рід занять, день народження, сімейний стан, інтереси, номер телефону або іншу контактну інформацію і дані кредитної картки. Ми можемо об'єднувати інформацію, яку Ви надаєте нам протягом довгого часу, і ми можемо поєднувати таку інформацію з інформацією, яка знаходиться у відкритому доступі, отриманої за допомогою збору даних пристроїв, а також інформацію, яку ми отримуємо від наших партнерів, філій та інших третіх осіб.

Ми можемо використовувати Ваші особисті дані та інформацію, яку ми отримуємо від Вас для:
- забезпечення процесу Ваших покупок та забезпечення запитуваних Вами послуг;
- підтвердження та відстеження Вашого замовлення;
- відповіді на Ваші питання і запити;
- відстеження власних помилок, упущень і неточностей;
- попередження та виявлення шахрайства або зловживання;
- поліпшення нашого сайту, послуг, продуктів, маркетингових та рекламних заходів, рівня сервісу;
- визначення Ваших побажань;
- оцінки геолокації наших клієнтів, їх смакових переваг, а також інтересів в цілому;
- Для зворотного зв'язку з Вами (по електронній пошті, поштою, або телефоном) щодо продуктів та послуг, які, як ми вважаємо, можуть представляти інтерес для Вас.

Ми можемо передавати Вашу особисту інформацію довіреним партнерам в наступних випадках:

- при наданні послуг. Ми користуємося послугами третіх осіб для виконання певних операцій від нашого імені, в тому числі: з транспортування, обробки платежів, зберігання даних / управління, веб-хостингу, веб-аналітики, виробництва, складання, маркетингу, розсилки, відправці по електронній пошті і т.д. Для надання подібних послуг надається тільки та особиста інформація, яка необхідна для виконання цих функцій. Третім особам не надається право на використання особистої інформації для будь-яких інших цілей, окрім тих, що вказані"Crown Jewellery";

- У разі особливих подій. Якщо Ви бажаєте взяти участь у спеціальній події (наприклад, промо-акції, конкурси, тощо), "Crown Jewellery"може передавати Вашу особисту інформацію тим організаціям, які задіяні у цих заходах. Без попереднього повідомлення та згоди, Ваші персональні дані у зв'язку з яким-небудь заходом не стануть передаватися і використовуватися для будь-яких інших цілей;

- Ми можемо, і Ви дозволяєте нам використовувати і розкривати будь-яку інформацію, в тому числі особисту інформацію, з метою розслідування, запобігання або вжиття заходів проти незаконних дій, підозр у шахрайстві, а також потенційної загрози фізичної безпеки Користувача, якщо інше не передбачено Законом, іншим компаніям і організаціям, для захисту від будь-яких протиправних дій;

"Crown Jewellery" цінує Ваші коментарі, відгуки, характеристики, та ін., які допомагають нам поліпшити наш веб-сайт, продукти та послуги. Погоджуючись з правилами Політики Конфіденційності, Ви передаєте нам свої права на можливе використання Ваших відгуків та коментарів в комерційних цілях.

Інше використання Ваших персональних даних

IP-адреса. Коли Ви відвідуєте наш сайт, "Crown Jewellery" зберігає Вашу IP адресу, щоб, крім іншого, діагностувати проблеми сервера, керувати сайтом і налаштовувати роботу сайту, аналізувати тенденції, структуру трафіку, збирати демографічну інформацію для аналогічного використання, а також відстежувати дату і тривалість кожної сесії на нашому сайті. Ваша IP-адреса також може бути використана в поєднанні з Вашою персональною інформацією для запобігання шахрайства або зловживання, поліпшення роботи сайту, обслуговування клієнтів, якості продукції і рекламних акцій, розуміння Ваших уподобань, моделей використання сайту та інтересів.

У деяких випадках, "Crown Jewellery" може збирати дані за допомогою сookies, web logs, web beacons (також відомих, як піксельні гіфи або теги) та інших технологій моніторингу для підвищення Вашого перегляду і відвідуваності нашого сайту. "Cookies" представляють собою невеликі фрагменти інформації, які зберігаються у вашому браузері на жорсткому диску Вашого комп'ютера, щоб збирати інформацію про Вашу діяльність на нашому сайті.
Ми використовуємо cookies, щоб доставляти наші оголошення, покращувати і вимірювати юзабіліті, відстежувати візити наших партнерів, продуктивність і ефективність нашого веб-сайту, покращувати і вимірювати ефективність наших маркетингових програм, дізнаватися, як клієнти використовують наш сайт, а також оцінити розміри нашої аудиторії. Приклади типу інформації, яку ми збираємо через ці пристрої збору, включає в себе: відвідуваність сайту, переглянуті сторінки, унікальність відвідувачів, час, проведений на нашому сайті та на деяких посадочних сторінках і т.д.

Ми можемо дозволити третім сторонам використовувати cookies, web beacons та інші технології моніторингу для збору інформації про використання веб-сайту або для аналітики проведених рекламних компаній, які з'являються на веб-сайті.
У випадку, якщо Ви не згодні з Політикою конфіденційності не залишайте даннi на сайтi "Crown Jewellery".
Київ, вул. Антоновича,
176, ТЦ "Ocean Plaza"
10:00-22:00
Без вихідних
Контакти
Адреса
Графік роботи
Контакти
Click to order
Cart
Ваше замовлення
Total: 
ПІБ
Ваш Email
Ваш телефон
Отримати замовлення
Адреса доставки чи номер відділення Нової Пошті
Payment method